sábado, 23 de mayo de 2009

Ximo

Quiero hablaros de mi amigo Ximo

Ximo es un tio de 45 años, que es un angel.

Sabeis que hay ángeles disfrazados de personas??

Esto lo voy a escribir en valenciano:

Cullera, Abril de 2009.
Estimat Ximo,
Com puc trobar les paraules d’agraïment adeqüades per a poder explicar amb la major exactitut possible tota la gratitud que sent en aquest moment?

Son ja 10 anys que ens coneixem i des del primer dia sempre ha existit un vincle especial entre nosaltres que ha resistit el temps, els canvis de feina, de poble, de lloc de treball, de gent, etc… i encara que ha hagut èpoques en que no ens hem vist massa, sempre hem estat ahí.
No pots imaginar el que significa per a mí no tan sols el haver-te conegut, sino el que és més important el fet de que encara continue la nostra amistat.
M’has demostrat el que és l’amistat incondicional, fent tantes coses per mí sense demanar res a canvi. Això només son capaços de fer les persones més fortes i les ànimes més poderosses.

Que la teua llum guie sempre els teus passos, per a aconseguir la major de les felicitats, i que jo siga capaç de ser sempre mereixedor de la teua amistat, estima i respecte.

Gràcies, gràcies gràcies…
El teu amic per sempre…

1 comentario:

  1. Lastima que no se leer valenciano. Pero lo que dijiste en castellano es muy cierto... Hay mnuchos angelitos en la tierra que tienen muchos buenos propositos y siempre estan alli. Ellos capaz no saben que lo son pero siempre terminan sacandonos de los hoyos mas ondos.

    Un saludo

    ResponderEliminar